XII CERTAMEN LITERARI

El Certamen Literari és un esdeveniment molt important per l’escola. A l’aula aprenem a llegir i escriure, a saber què és un relat i un poema, en llegim, en cream i amb el Certamen Literari tenim l’oportunitat de reforçar tot això fent l’aprenentatge viu: amb una finalitat real dins la vida de la nostra comunitat escolar.

Aquest any hi ha hagut una gran participació i estrenant la modalitat de poesia hi ha hagut moltes valentes i valents poetes. El jurat no vam tenir una tasca fàcil i fins i tot decidírem afegir un tercer premi.

Ahir, dia tan bonic i especial com és Sant Jordi, celebràrem l’entrega de premis. En Miquel Àngel Lladó ens va regalar unes paraules per obrir l’acte (Mar, roses, llibres… (paraules certamen Liceu 2015)), na Mui presidenta de l’AMIPA també i posteriorment procedírem a entregar els diplomes de participació, seguit del tercer, segon i primer premi de cada categoria.

De la categoria A (3r i 4t de Primària)el primer premi fou pel relat “Marina i el seu somni” de Lucia Garcia; el segon per la història de “l’estrella na Franxesca” de Blanca Rodríguez i el tercer pel poema “La mar i tu” de Malva Alomar.

A la categoria B (5è i 6è) el relat “Margalida i el seu tresor” de Rebeca Morey va tenir el primer premi; el segon el poema “Que t’agrada de la mar?” de Luís Sierra i el tercer el relat “El tauró Panxo” d’Alberto Ramon.

A la C (1 i 2n ESO i PQPI) el primer premi fou pel poema “Un tresor en el fons de la mar” de Javier Sierra; el segon pel relat “Baix la mar” d’ Emma Torrens i el tercer per “L’estranya història de’n Manel” de Yolanda Fernández.

I per últim, de la categoria D (3r i 4t Eso i Cicles Formatius)el relat “La mar i tu” de Mireia Jiménez guanyà el primer, la poesia “I si…” de Daysa Sánchez el segon, i el relat “La civilització prohibida” de Víctor Aguiló el tercer.

Moltes gràcies a totes i tots, especialment a l’AMIPA, al professorat que ha format part del jurat, a Miquel Àngel Lladó, als participants i a tota l’escola que fa possible que l’esdeveniment, un any més, hagi estat tot un èxit!

Enhorabona!

Biblioteca

IMG_9184

IMG_9181

IMG_9189

Comparteix aquesta entrada