UNA HORA AMB JOANA FREE

Zas ¡!!!!, si ens ha passat volant . Això pensàvem totes i tots a les 17,30 hores d’avui i a més a més quasi tot amb anglès !!!!
Avui , Joana Free . La nostra estimada auxiliar de conversa ha fet la primera de les quatre activitats adreçades als pares i mares de la nostra escola. La xerrada “Making Connections With Your children and  English” ens ha servit per moltes coses però, sinòpticament per llevar-nos la pressió de l’aprenentatge de la llengua anglesa . Ens ha donat estratègies i recursos ( la setmana que ve vos passarem tots els enllaços) per a aconseguir connectar amb els nostres fills i filles, sense por, sense pressió , sense obsessió…. Joana Free ens ha recomanat que “only ten minutes” cada dia ajuden molt a millorar l’aprenentatge de la llengua. Let’s go!

Els pares i les mares que han gaudit d’aquesta xerrada amb na Joana. Segurament, ja entenen un poc més el que els conten els seus fills i filles de na Miss Free. Excepcional, original i sobretot “lleva pors “ davant l’aprenentatge de la llengua anglesa.

Joana, gràcies per fer tan senzill aprendre anglès als nostres fills i alumnes.

Comparteix aquesta entrada