Tornam a aplicar el nostre projecte lingüístic

Benvolguts membres de la comunitat educativa,

Us comunicam que a partir d’avui dia 27 d’octubre de 2014, l’escola torna a aplicar el seu projecte lingüístic anterior.

Aquest projecte significa tornar al nostre model d’immersió, perquè està demostrat que és el més efectiu, i perquè està en consonància al nostre tret d’identitat número 4:

4.- LLENGUA D’APRENENTATGE I COMUNICACIÓ

El català és la llengua d’aprenentatge i de comunicació a l’escola la qual cosa implica un ensenyament arrelat a l’entorn i dirigit cap a la integració de tots i totes en la cultura pròpia de l’illa, i dins l’entorn geogràfic, històric i cultural dels Països Catalans.

EL nostre Projecte Linguístic s’havia revisat recentment i inclou presència de la llengua estrangera d’anglès en tots els nivells educatius des d’Infantil fins a Secundària.

Es treballa amb el projecte de Seccions Europees (que no s’havia abandonat) que permet que els alumnes realitzin determinades assignatures en llengua estrangera i que comptin amb personal de suport nadiu.

Aquest canvi ha comptat amb el suport unànime del Claustre i el Consell Escolar de l’escola. A més no suposarà cap despesa addicional per a les famílies.

Si teniu algun dubte ens el podeu fer arribar pels canals habituals.

Mentrestant, durant el curs escolar, es treballarà en actualitzar el projecte lingüístic de cara a l’any vinent.

Volem expressar l’agraïment al suport incondicional que hem rebut per part de la Comunitat Educativa.

L’equip directiu.

Victòria post.redimensionada

Comparteix aquesta entrada