• vertical(0)

TERTÚLIA DEL CLUB DE LECTURA

El passat dijous 4 de maig els membres del Club de lectura varen fer la seva primera tertúlia. Com es pot veure a la foto vàrem gaudir d’un pícnic molt agradable al parc de la Plaça Sa Cabana, al costat de l’escola. 

Després d’haver llegit El diari d’Anna Frank tots teníem un sentiment de tendresa cap a la protagonista de la novel·la, varem comentar la història i vàrem debatre temes d’actualitat com ara la identitat racial, nacional i personal; la soledat; l’amistat; l’amor; les relacions familiars; la por i la pudor. 

N’Anna Frank és menyspreada pels seus orígens, per això un dels nostres temes de debat va ser qui alguna vegada no s’ha sentit convençut que els altres no l’entenien o bé no ha gosat aflorar el seu veritable “jo” per no semblar ridícul o ridícula, perquè els altres no es riguin.

Cadascun dels membres va obrir el seu cor i es varen fer confessions com per exemple qui escriu les seves intimitats a un diari o qui ho ha fet i ja no continua; d’altra banda, pel que fa al tema de l’amistat, cada alumne va descriure amb tres adjectius el seu millor amic o la seva millor amiga. Tenint en compte que el Club d’enguany està format per dotze membres,va ser un intercanvi d’opinions molt interessant i enriquidor. 

Això és tot de moment. Salutacions del Club de lectura: Espe, Lourdes, Carlos, Emma, Gema, Natasha, Sara, Cristina, Ema, Claudia, Telma i Nora.

Patricia Cassà. Departament de Llengües.

Comparteix aquesta entrada