• vertical(0)

Tasques musicals des del confinament

Aquest dies esteim descobrint i explorant nous àmbits familiars, des de receptes, jocs, moments, d’esbarjo, lectura, avorriment… i també és un moment molt oportú per a poder practicar i introduir-nos en l’àmbit musical, escènic i de moviment.

Per això des de l’àrea de música us volem proposar un seguit de recomanacions per a fer a casa durant aquests dies.

Us dividirem per àmbits les diferents propostes: ​escolta​, ​interpretació i creació musical​ i, finalment, ​la música, el moviment i la dansa​.

Avui en dia són moltes les apps i els recursos tecnològics que ens permeten la gravació i edició d’imatge i so. Entre les que podem trobar l’app ​tik tok.

Escolta:

Us adjuntam el cartell del CONCURS AUDITIU ​en el qual haureu de seguir un parell de passes per a desenvolupar-lo dins el vostre àmbit familiar.

Interpretació i creació musical:

Aprofitant que aquests dies estem per casa podem fabricar un xilòfon d’allò més senzill. Només hem de menester un parell de tassons de vidre i aigua.
Una vegada tenguem fabricat l’instrument fer-hi proves, tocar-lo, experimentar i, si ens atrevim, mirar de reproduir-hi una cançó que us agradi.

Aquí​ teniu un exemple d’un músic gaudint d’aquest instrument!

A més, podem anar repassant les millors cançons d’una de les artistes musicals escolars del moment: na ​Dàmaris Gelabert​. I, també, ​Reggae per Xics​.

Aquí teniu una proposta ben interessant i divertida per fer un instrument aeròfon:

La música, el moviment i la dansa:

Una manera divertida de fer percussió corporal és a través de les coreografies. Per aquest motiu vos presentam un ball fet a partir d’aquesta tècnica.

Vos enllaç un ​vídeo d’una alumnes de 6è d’una escola de Catalunya que ens ensenyen d’una manera molt original a ballar una cançó de Bruno Mars.

I, profitant la percussió corporal, gaudiu de ​Mayumaná​, uns artistes d’aquest camp. Aquí teniu unes activitats també de percussió corporal.

Esperem que ho gaudiu!

Comparteix aquesta entrada