TALLER DEL GRUP D’HOMES CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÉNERE, A L’ESCOLA

Els  alumnes i les alumnes de 4t  d’ESO, ahir varen fer un taller  sobre la  violència de gènere amb dos representants del “Grup d’homes contra  la violència de Gènere”. En Sebastià  Barceló i en Miquel Àngel Lladó varen treballar amb els nostres alumnes  algunes qüestions sobre el tema. Primer, de forma individual, després  en petits  grups i finalment en gran grup varem  comentar, expressar, discutir  tot el que  sabíem del tema.

Un dels moments més emotius va ser quan n’Adrian Garcia va llegir aquest poema que havien estat treballant amb els  seus companys i amb na Joana Teresa.

Si m’estimes
     No em cridis..
     No em maltractis….
     No em peguis…
     No em violis…
     No em matis….

     Estima’m

Al final  varem treure unes conclusions sobre el tema i el que és més important com hem de reaccionar davant  aquest tipus d’agressions.

Comparteix aquesta entrada