Sant Antoni

Dins el convuls context en què convivim, les festes de Sant Antoni ja són aquí. Es tracta d’una celebració especialment important per a ES LICEU ja que esdevé un arrelament vivencial amb la nostra cultura, facilita espais per a compartir aprenentatges i sensacions, al temps que  ens brinda una possibilitat idònia per a retrobar-nos en comunitat al voltant de torradores, famílies i dimonis.

Malauradament no ho puguem celebrar tots plegats i al carrer, hem intentat trobar fórmules per continuar un any més amb la tradició. La situació actual ens empeny a adaptar-nos i els espais disponibles també determinen què podem fer. Mentre a les altres etapes se celebrarà a les aules, a educació infantil no han deixat passar l’ocasió perquè els petits de la casa no es perdin aquesta festa.

Les aules d’infantil i els passadissos ja fan olor de dimonis, foguerons i festa, s’han omplert de música de ximbomba, gloses i cançons. El xivarri i la gresca s’han apoderat dels nostres

espais aquests dies.

Us animam a mantenir l’espurna de la festa, a casa i amb la responsabilitat de respectar les mesures de prevenció. 

I per a les famílies més valentes, us compartim aquest àlbum per a recopilar imatges de les íntimes celebracions i, així, farem més festa.

Us deixam amb alguns àlbums per a recollir, amb nostàlgia, les experiències d’altres anys, amb l’esperança depositada en les ganes de gresca per al proper curs.

17/18

18/19

19/20

Si dius que no sé cantar

ja n’aprendré qualque dia

es mestre qui m’ensenyà

quan començà no en sabia.

Comparteix aquesta entrada