Racó de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi arreu dels territoris de parla catalana és una festa que es celebra el 23 d’abril amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, com a símbols de cultura i amor, i es també una jornada que reivindica la cultura catalana. És el dia dels enamorats, i per això des del segle XV és costum regalar una rosa vermella “com la sang del drac” a l’estimada. A la dècada de 1930 s’hi afegeix el costum de regalar un llibre al noi amb motiu del dia del llibre. Actualment us proposem regalar un llibre i una rosa a la vostra parella, tant si és home com si és dona, o alguna persona estimada.

Per commemorar aquesta data tan assenyalada des de la biblioteca de Es Liceu hem muntat un petit racó de Sant Jordi amb llibres de: Dracs, cavallers, guerreres, prínceps i princeses. No us ho podeu perdre, veniu i gaudiu del dia de Sant Jordi!

 

Racó de la Poesia

Dimarts 21 de març va ser el Dia Mundial de la Poesia, i per celebrar-ho a la biblioteca hem creat un “Racó de la poesia” on podreu trobar un recull de grans poemes per a totes les edats amb els quals poder gaudir d’aquesta data tant assenyalada. A més, també trobareu cites dels poetes i poetesses en llengua catalana repartides per la biblioteca.

Veniu a la biblioteca i gaudiu de la poesia!