Que comenci la funció!

La pandèmia ha fet que durant dos anys seguits no haguem pogut dur a terme la mostra de teatre escolar. És per això que enguany, tot i que les condicions no han sigut òptimes, hem volgut reconduir novament l’activitat i estam tan entusiasmades per poder presentar-vos la nostra obra: 40 +1.

Coincidint que aquest curs fa 25 anys que vàrem iniciar aquesta activitat, la nostra obra pretén fer un recull dels millor moments viscuts damunt l’escenari i que d’alguna manera ja formen part del nostre bagatge personal i artístic.

Tornam als orígens i l’obra la presentarem el pròxim dia 8 de juny  a les 19:00 hores a l’aula de psicomotricitat, on sempre ha estat el nostre espai creatiu d’on han nascut la majoria dels textos que  podreu veure representats.

Sempre basant-nos en la filosofia del nostre estimat i enyorat mestre Georges Laferrière i sentint-nos artistes i pedagogs, ja que:

  • Totes dues  figures ensenyen i parlen d’allò que estimen apassionadament.
  • Una i altra, transmeten el saber i el saber fer amb rigor i flexibilitat alhora.
  • Amb fervor de les seves conviccions permeten l’obertura a la creativitat.
  • Integren la gent: uns amb altres i amb els esdeveniments.
  • Totes dues s’enriqueixen i aprenen el saber ser.

I ara, esperar amb molta il·lusió que sigui dimecres, preparar el vestuari, acabar de repassar el guió i… QUE COMENCI LA MÀGIA!

L’equip de teatre ES LICEU , Noemí, Rafel i Margalida

Comparteix aquesta entrada