Propostes de llenguatge

La reflexió docent és un dels punts que més enriqueixen la nostra professió, procurant trobar les estratègies i propostes que ens ajudin a arribar d’una manera més significativa als aprenentatges. En aquest camí ens hem proposat treballar la lectoescriptura mitjançant propostes diversificades. Aquestes propostes prenen donar resposta a les diferents inquietuds que tenen els infants, alhora que volem potenciar l’autonomia i la presa de decisions.

A les sessions on es treballa amb propostes de llenguatge s’ofereixen diverses activitats per treballar cada un dels blocs de llenguatge. Cada activitat té uns objectius marcats i pretén facilitar l’assoliment d’aprenentatges de manera més significativa. Moltes de les activitats són individuals i cada un i una de les alumnes de l’aula pot anar treballant al seu ritme, a la vegada que els adults que els acompanyam podem ajustar els continguts i les propostes a les seves necessitats.

És un espai d’aprenentatge de la nostra llengua compartit amb totes i tots. A més de treballar els continguts suggerits també es crea un espai on s’afavoreix l’ús del català i enriqueix les seves interaccions.

Us deixam unes fotografies que recullen tot allò que passa a l’aula.

Si clicau damunt la imatge accedireu a l’àlbum de fotgrafies

Comparteix aquesta entrada