• vertical(20)

Primera setmana de confinament a casa

Estimades famílies,

Hem superat la primera setmana amb les aules tancades. Són dies de contínua incertesa en què les (males) notícies es reprodueixen i posen a prova la nostra adaptabilitat. En totes les cases aguditza l’enginy per a facilitar entorns confortables a les nostres filles i fills, malgrat les condicions són molt complexes.ç

Avui, s’han fet públiques unes noves instruccions que reforcen la importància de mantenir una bona comunicació entre famílies i escola. De moment, continuam amb la idea de tornar a les aules dia 30 de març però tots/es sabem que el context canvia vertiginosament i cal estar a l’aguait de les orientacions.

Tota la comunitat educativa, en el desenvolupament de les tasques que pertanyen a cada col·lectiu, feim un exercici d’esforç i de complicitat per a què el procés d’aprenentatge pugui continuar.
Les treballadores i els treballadors d’ES LICEU tractam d’optimitzar al màxim els nostres recursos i vetllar per a què la comunicació sigui cordial, eficaç i productiva. 

Agraïm la col·laboració que mostrau en tot moment i la comprensió amb què us adaptau als entrebancs amb què ens trobam i que intentam solucionar.

Us animam a seguir creant entorns enriquidors per als vostres fills i les vostres filles, que les condicions amb què conviviu siguin les més agradables possibles, molta salut i força.

Creu! Espera! Sempre hi ha una sortida. Sempre brillarà una estrella. 

Charles Chaplin

Comparteix aquesta entrada