• vertical(30)

Preparant el 8M

A Es Liceu ja encalentim motors de cara al 8M. Enguany rememorarem les fites assolides pels drets de les dones al llarg de la història, en tots els àmbits i països, i també obrirem la reflexió sobre tot el que encara ens queda per fer, aquí i a la resta del món per assolir la igualtat real.

Hem començat la IV Setmana Feminista, com a integrants de Feminisme a l’Escola, del 2 al 8 de març amb diferents activitats.

Ja tenim el nostre llaç lila penjat per reivindicar la igualtat entre homes i dones i la lluita històrica de les dones per obrir-se camí. Al llarg d’aquesta setmana començam a preparar la nostra gran activitat d’enguany, que consistirà en posar nom de dones rellevants a les nostres aules. Així, decorarem les portes amb aquelles dones que cada grup ha triat i, d’aquesta manera, visibilitzarem totes les fites aconseguides sense oblidar que encara ens queda molt per fer.

Dilluns dia 8M, inaugurarem les nostres noves portes i llegirem un manifest, que enguany reivindicarà especialment la necessitat urgent d’una presència equilibrada de les dones en els currículums escolars i materials didàctics, ara que s’està redactant una nova Llei educativa.

Compromeses amb la igualtat un any més! 

#8M  #FentMemòriaSomFutur ????

Aquí teniu més fotografies del procés de creació de les portes:

Comparteix aquesta entrada