• vertical(10)

Pere, que la terra et sigui lleu

Pere Morey Servera (Palma, 23 de desembre de 1941 – 5 de novembre de 2019) va ser un escriptor mallorquí especialitzat en literatura infantil i juvenil molt vinculat a la nostra escola.

Padrí de 2 alumnes de Es Liceu, va participar activament en algunes activitats organitzades per la nostra escola. Va ser membre del jurat del Xè Certamen literari de l’any 2013, va participar com a contacontes a la Biblioteca de Es Liceu i va venir a l’escola per xerrar als alumnes de 4t de la darrera novel·la que ell va escriure (La darrera canonada. Mallorca 1701-1715.) i que els alumnes havien llegit a l’àrea de socials i català l’any 2015, en la celebració del Tricentenari de la Guerra de Successió.

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB i en Ciències Empresarials per la UIB, va treballar com a professor universitari i va col·laborar en mitjans de comunicació com IB3 televisió, IB3 Ràdio, Onda Cero, Ona Mallorca, Ràdio Calvià, TVE, Radio Popular o El Mirall. Va escriure novel·la històrica, novel·la negra, ciència-ficció i teatre i també va escriure guions de pel·lícules i guions per a còmics. La seva obra s’ha traduït a l’alemany, al castellà i al francès.

Des de l’escola volem expressar el nostre condol a la família per aquesta trista pèrdua i reconèixer la seva gran tasca en favor de la literatura infantil i juvenil

https://www.escriptors.cat/autors/moreyp/obra

Comparteix aquesta entrada