• vertical(50)

Mostra de teatre

Estimades nines i nins, estimades famílies

Avui dia 5 de juny no ens tocaria ser a casa, ara mateix hauríem d’estar immerses en la preparació de l’estrena de les obres de teatre que amb tanta il·lusió vàrem preparar durant el primer i part del segon trimestre d’aquest curs.

Vestuari, guions, llums, escenaris, nervis…. tot això no quedarà dins el calaix de la memòria: ho tornarem a recuperar i ho gaudirem amb més força que mai. Tornarem a omplir el teatre!

Tornarem a viure la màgia d’estar d’amunt un escenari, i amb més força que mai!

Les obres que aquest curs havien de ser representades són:

  • Un Musikal, Kal?, representada per les nines i els nins de quart i cinquè de primària, i dirigits per Margalida Cortès. És una obra de creació col·lectiva on fèiem un viatge passant pels musicals més coneguts com: Mar i cel, la nit de Sant Joan, Maremar, Els Miserables, Mamma Mia… amb una visió una mica particular i desitjant poder-los interpretar ben aviat!
  • Matilda, una adaptació. Representada per infants des del darrer curs d’Educació Infantil fins a quart de Primària, i dirigits per n’Inés Ramos. És una obra de creació col·lectiva amb inspiració del llargmetratge de Matilda. A l’obra els nins i nines d’aquesta realitat ja cansats es rebel·len i finalment són enviats a l’escola. Allà els hi esperen mil aventures, experiències bones i no tan bones, però de totes elles n’aprenen. Finalment troben la manera de poder posar fi a allò que els hi pareix injust i fan de la seva realitat un lloc més feliç i amable.
  • Marenostrum (el cementiri de la mediterrània) fa un breu repàs per les diferents guerres que han tengut lloc al llarg de la història per tota la mediterrània, destacant els absurds motius que les provoquen i deixant en evidència la inutilitat d’aquestes. Amb el rerefons de la Història (època clàssica, edat mitjana i l’actualitat) se posa de manifest el valor universal del Mediterrani com a bressol de cultures i de diàlegs per condemnar l’ús de les armes i per reflexionar sobre la vulnerabilitat dels éssers humans en els conflictes armats. També, intentam donar veu a totes les persones migrants que s’han vist forçades a deixar el seu país.

Molta merda en aquest teatre de la vida!

Comparteix aquesta entrada