Missatge de l’Equip de deganat de la Facultat d’Educació i comunicat del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació

Missatge de l’Equip de deganat de la Facultat d’Educació i comunicat del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació:

Benvolguts companys i companyes,
El departament de PAPE ha decidit diverses accions per tal d’informar als nostres alumnes d’educació de les accions que la nostra societat està portant a terme per les mesures polítiques que afectaran a la qualitat educativa dins la comunitat Balear i ens han demanat el suport de la Facultat per dur-ho a terme.
Una de les accions que s’han decidit és que tot el professorat que vulgui transformi les seves classes a partir del dilluns i durant tota la setmana en sessions de debat sobre la LOMCE i el TIL aplicat a la seva matèria (p.ex. és possible la educació inclusiva dins el TIL?). Aquestes sessions es duran a terme dins la mateixa sessió de classe i s’informarà a l’alumnat que aquella setmana no es parlarà del programa i que degut a que “No és una setmana normal” a la seva assignatura es parlarà del TIL, la LOMCE, símbols a les escoles… Es deixarà molt clar a l’alumnat que l’acció “No serà una setmana normal” no implica que no hi hagi classes, sinó que es modifica el contingut d’aquestes en motiu dels fets extraordinaris que estem vivint.
Altres de les accions que s’estan desenvolupant inclouen una sessió informativa portada a terme per la plataforma de docents i una taula rodona amb administració publica, plataforma de docents, pares, professorat de la UIB…
Qualsevol acció que completi la setmana serà benvinguda.
Des de l’equip de deganat de la Facultat d’educació us animem a que us adheriu a aquesta iniciativa.
Salutacions,

Equip de deganat de la Facultat dEducació

Comparteix aquesta entrada