• vertical(0)

Microteatre cooperatiu

El passat dimarts 24 de setembre, els alumnes de la nostra cooperativa amb l’ajuda d’en Rafel Fiol varen fer tornar a sentir un episodi molt especial dins el món cooperatiu.

Dins la setmana de les economies transformadores, la unió de cooperatives de treball de les Illes Balears havien organitzat una jornada amb microteatre, un col·loqui sobre cooperativisme i una xerrada sobre cooperatives i assegurances ètiques.

El microteatre era una Obra de na Pepa Ramon (cooperativa Estudi Zero) adaptada per Rafel Fiol (professor de català de secundària i coordinador de l’escola de teatre de l’escola). Els artistes, en aquesta ocasió, foren alumnes de 4t d’ESO (Eva Fernández Albons, Miquel Àngel Fernández Coll, Maria Granero Galmés, Sílvia Gutiérrez Bourbousson, Carolina Hoyas Cano, Diego Isern Carles, Alba Mei Meca Laguna i Nereida Peña Garcia). Explica com un grup d’amics desil·lusionats amb el seu futur laboral, s’engresquen en una nova aventura professional que creuen que els pots canviar la vida. Mentrestant, un grup de «Kellys», intenten alliberar-se del pes d’un empresari que els explota. Tots junts, emprendran una aventura cooperativa d’unes conseqüències molt divertides.
Dos, tres, sus… Cooperativa! És una peça dinàmica i didàctica que ens explica els models empresarials cooperatius, un sistema democràtic on el més important no és el capital, són les persones.

Enhorabona a tots per la gran iniciativa i la feinada.

Comparteix aquesta entrada