Manifest pel Dia internacional de la dona

En el context de la setmana feminista, aquests dies hem envaït l’escola de lila, amb detalls i símbols variats que contribueixen  a sensibilitzar la comunitat educativa respecte a les desigualtats cap a la dona amb que convivim en l’entorn social. Un aspecte que reflecteixen els nostres trets d’identitat i que esdevé un treball transversal al centre durant tot l’any.
Us convidam a passejar per l’escola i ser còmplices de les propostes que les nines i els nins ens han obsequiat.
Avui, hem celebrat un acte reivindicatiu molt emotiu. Tota l’escola ha estat convocada al pati per a reflexionar plegats/des, a partir de la lectura reivindicativa que han fet n’Alèxia, na Clara i na Marina.

Les al·lotes i els al·lots de 4t d’ESO han preparat una performance molt expressiva. 
Tot plegat, ha constituït un moment de germanor d’aquells que enforteixen els vincles que ens uneixen en el nostre projecte comú, des de les menudes de 3 anyets als nostres alumnes més grans.Les al·lotes i els al·lots de 4t d’ESO han preparat una performance molt expressiva. 
Tot plegat, ha constituït un moment de germanor d’aquells que enforteixen els vincles que ens uneixen en el nostre projecte comú, des de les menudes de 3 anyets als nostres alumnes més grans.

Podeu veure el vídeo del moment en aquest enllaç: https://youtu.be/ozPnI89Soho

Comparteix aquesta entrada