• vertical(0)

Les classes de 1r d’ESO hem anat d’excursió amb bicicleta fins a la platja de Palma

Screenshot_20160321-175700-2El dilluns, dia 21 de març, i dins els actes que celebram entorn de la diada cultural, els alumnes de 1r de Secundària de Es Liceu hem optat per fer una excursió que aposta per la sostenibilitat i el medi ambient. La idea era sortir de Es Liceu i arribar fins Es Carnatge per la ruta ciclista que hi ha marcada dins ciutat, però al final, hem arribat a Ciutat Jardí.

Hem partit de l’escola a les 9,30h amb dos agents de policia que ens han escoltat fins al carrer de Jacint Verdaguer, on comença el carril bici fins a la platja de Palma. D’allà, hem seguit per Pere Garau, hem enfilat per Manuel Azaña (vorejant el parc del Polígon de Llevant), i d’allà, cap al nou Palau de Congressos. Aquest ha estat el tram més complicat, ja que hi havia 40 bicicletes pel centre de Palma circulant amb la resta de mitjans de transport. Però un cop hem arribat al Portixol, ha estat bastant tranquil.

Creim que és una sortida molt enriquidora perquè compartim moments d’oci, és respectuosa amb el medi ambient i a més, ens fa fer esport. Valoram molt positivament aquesta excursió i animam a les administracions que posin més carrils per anar en bicicleta.

Comparteix aquesta entrada