Les AMIPA de Marratxí es reuneixen per primera vegada per treballar amb objectius comuns

Tal i com llegim al Diario de Marratxí

Els representants de les AMIPA dels centres educatius del terme municipal de Marratxí es van reunir per primera vegada el passat dia 28 de març amb l’objectiu de poder representar millor a les famílies dels seus centres i treballar per objectius comuns.

Aquesta primera reunió, celebrada a l’IES Marratxí, ha servit per tenir una primera presa de contacte, posar en comú temes d’interès, objectius a compartir i suport entre les associacions. Una de les decisions que es van prendre, va ser treballar en equip per aconseguir objectius comuns.

Els representants de les famílies dels centres van decidir convocar una nova reunió prevista per abans de finalitzar el curs, i començar així a concretar les actuacions a dur a terme.

A la reunió van assistir els representants de les AMIPA de l’IES Marratxí, IES Sant Marçal, CEIP Ses Cases Noves, CEIP Costa i Llobera, CEIP Gabriel Janer Manila i el centre concertat Es Liceu. També van acudir a la cita l’alcalde de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, la regidora d’educació del municipi, Aina Amengual, un educador de Marratxí, Toni Arbós, el gerent de la FAPA, Miquel Àngel Guerrero, així com la presidenta, Glòria Ferrer.

Comparteix aquesta entrada