Learn english in family


El dia 12  de febrer, Eduard Moyà,  professor  d’anglès de l’IES Calvià i professor associat de la UIB de Literatura i Llengua anglesa,  ha estat amb nosaltres, famílies i professors d’anglès del centre,  per tal d’ajudar-nos de una forma lúdica i entretinguda a fomentar l’aprenentatge de la llengua anglesa a les nostres cases.
La seva recepta és clara: primer de tot llevar-nos l’estrès que produeix en sí mateix l’aprenentatge  de la llengua anglesa i, més en aquests dies. Després  potenciar als nostres fills i filles,  un poc d’autonomia , la crítica , l’autocrítica i  l’obertura de “portes” a partir de les seves aficions . Aconseguir aprendre  l’anglés  a partir  del que  agrada als nostres fills. La música , el ball, els jocs, els dibuixos animats, les aficions, etc  són una bona forma per  millorar l’anglès dels nostres fills. L’anglès no ha de ser el fi, sinó el medi per assolir el que realment els agrada.

Des del seu vessant  de lingüista ens ha explicat  de forma divertida i lúdica,  el que podem fer a cada etapa educativa . Ens ha  facilitat algunes  pàgines web  on treballar amb els nostres fills però sobretot ens ha demanat que  ens lleven l’estrés i vegem  l’aprenentatge d’aquesta i  de qualsevol altra llengua de forma natural. La conferència ha acabat amb una roda de preguntes per part dels assistents, referent a l’anglès i  a l’aplicació d’aquesta llengua a d’altres àrees curriculars.

Des de l’escola d’idiomes, confiam en què aquesta xerrada   resulti profitosa per les vostres fills i filles i així millorin el seu aprenentatge d’idiomes.

Comparteix aquesta entrada