• vertical(20)

VideoMat. Jo soc maratoniana, i tu?

Al llarg del segon trimestre l’alumnat de cinquè de Primària de l’escola hem estat fent una feina molt interessant. Ens hem posat a treballar les matemàtiques plantejant-les d’una manera molt propera i vivencial.

Sabent que tots i totes caminam molt al llarg del nostre dia a l’escola vam plantejar la feina des d’aquesta perspectiva. I d’aquí va sorgir la pregunta… JO SÓC MARATONIANA, I TU?

Hem estat investigant, recollint dades i processant la informació recollida mitjançant les matemàtiques i ens hem presentat a un concurs. ES LICEU TORNA A PARTICIPAR AL VIDEOMAT!! I ja sabeu que això vol dir que necessitam la vostra ajuda.

A partir d’avui, dia 4, podeu accedir al vídeo (https://www.youtube.com/watch?v=pPZRTb-nT9o) i veure tota la feina que han fet i, si us agrada, clicar al botó m’agrada. Us demanam màxima difusió entre els vostres alumnes, familiars i coneguts.
Ara comença la feina del jurat, que format per 32 persones (mestres i professors de diferents nivells educatius i persones del món audiovisual).
Hi ha també dos premis més que corresponen a la votació del públic. Per valorar quins vídeos tenen més vots es comptabilitzen els “M’agrada” de cada vídeo al youtube que s’hagin realitzat entre les 11.00 h del dimarts 4 d’abril i les 11.00 h del dilluns 3 de maig.

Comparteix aquesta entrada