Istambul , cruïlla de civilitzacions

 La setmana passada amb el nostre projecte Comenius “ Challenge your wits “ , tal com vos explicàrem a una anterior notícia les alumnes Paula Hernández, Paula Quetglas i els professors Svetta i Xavier estarem a la increïble ciutat turca d’Istambul.

Treballàrem i vivírem experiències amb els nostres col·legues dels altres països participants del projecte. Les “ Paules “ varen viure a les cases de dues amigues turques on varen ser tractades molt be. Gaudiren dels menjars i de l’hospitalitat d’aquestes famílies . Es feren amigues de moltíssimes nines i nins d’altres països. Prova d’això va ser la festa final on tothom ballava danses turques i que ningú volia partir als seus països.

Els professors realitzaren vàries reunions de treball per tal de revisar el que s’havia fet fins el moment i per preparar totes les feines que haurem de fer per poder presentar-les a la propera reunió a Romania a finals del mes de maig. No tot varen ser reunions i prova d’això també va ser la festa del darrera dia.

També gaudirem d’algunes moments per fer turisme per aquesta increïble ciutat. La Mesquita Blava , Santa Sofia, La Basílica cisterna, El Palau Topkapi, el Bòsfor, els carrers, els mercats , les tendes , els kebaps, l’ambient, etc… varen ser les coses que respirarem durant aquest quatre dies per Turquia.

Si voleu veure algunes fotos pitjau aquest enllaç.

Comparteix aquesta entrada