• vertical(30)

I nit de les Cooperatives

Gran nit la d’ahir a Can n’Oleo de Palma, la Unió de Cooperatives de les Illes Balears va organitzar la primera nit de les cooperatives, vàrem tenim música, teatre, taula rodona i reconeixements cooperatius.

Tal i com conten a la seva web, l’aforament de Ca n’Oleo va quedar petit per l’afluència de públic. Amb aquesta celebració va quedar palesa la força del moviment cooperatiu i alhora el suport de tots a sis cooperatives que ja han complit els vint-i-cinc anys de treball cooperatiu.

La nostra cooperativa va ser l’encarregada de posar el teatre on els alumnes de quart d’ESO, de manera magistral, capitanejades pel nostre estimat Rafel Fiol, varen interpretar l’obra “Dos, tres sus… Cooperativa” (obra de Pepa Ramon de la cooperativa “Estudi Zero” adaptada pel mateix Rafel Fiol); l’obra narra la història d’un grup d’amics desil·lusionats amb el seu futur laboral, s’engresquen en una nova aventura professional que creuen que els pots canviar la vida. Mentrestant, un grup de «Kellys», intenten alliberar-se del pes d’un empresari que els explota. Tots junts, emprendran una aventura cooperativa d’unes conseqüències molt divertides.
Dos, tres, sus… Cooperativa! És una peça dinàmica i didàctica que ens explica els models empresarials cooperatius, un sistema democràtic on el més important no és el capital, són les persones.

Enhorabona a tots per la gran feinada!

Comparteix aquesta entrada