Homenatge a Miquel Martí i Pol

DEPARTAMENT DE LLENGUA. SECUNDÀRIA.

El passat 11 de novembre era un dia especial, es cumplien 10 anys de la mort d’un dels poetes catalans més destacats de finals del segle XX: MIQUEL MARTÍ I POL. Amb la intenció de retre un homenatge al poeta, s’han programat algunes activitats especials a l’assignatura de Llengua Catalana i Literatura, i els nostres alumnes han pogut conèixer, així, els versos que ell ens va deixar.

 A les aules de 2n, En Rafel Fiol i els seus alumnes feren una recerca de poemes d’En Martí i Pol a la xarxa, que llavors, transcrits ja en paper, es disposaren a manera de “collage” a l’entorn de la fotografia del poeta.

 A les aules de 3r i 4t, Na Maria Rodríguez i En Rafel Fiol han treballat tota la setmana amb els seus alumnes la poesia de Martí i Pol amb diverses activitats de lectura i creació de poemes. També els alumnes de Mòduls Voluntaris han realitzat algunes activitats amb la seva tutora i professora de Comunicació, Na Maria, destinades sobretot a destacar la part biogràfica del poeta, una vida no gens fàcil, marcada per la seva malaltia, i enfrontada, en canvi, amb molta força i ànim.

 El Departament de Llengua, amb tot plegat, ha volgut recordar la vida i obra d’aquest escriptor quotidià i elegant, directe i intens, dels millors dels darrers anys.

 Les imatges que acompanyen aquest text vos poden donar una idea de la feina feta (les podeu veure pitjant la imatge també).

Comparteix aquesta entrada