• vertical(0)

Hem participat i guanyat alguns premis al 17è concurs de dibuix organitzat per l’IES Josep Maria Llompart

Mª Magdalena Reus Quetglas, alumna de 4t d’ESO, ha resultat guanyadora del 1er premi de la seva categoria, del 17è concurs de dibuix organitzat per l’IES Josep Maria Llompart de Palma. El dibuix guanyador és un retrat dibuixat a llapis amb un nivell de precisió excel·lent.

El passat divendres a les 13:00 hores va tenir lloc l’entrega de premis al saló d’actes del centre organitzador. Les obres guardonades amb un dels tres primers premis de cada categoria s’exposaran al 3r pis de l’edifici de la Misericòrdia de Palma des del proper divendres 10 de juny fins al 17 de juny. Vos convidam a visitar l’exposició.

El grup d’alumnes de Taller d’Artesania de 2n d’ESO també ha resultat guanyador en el concurs. Han recollit el premi Accèsit de la seva categoria, que s’otorga als 4t i 5è premis, per l’obra realitzada de forma conjunta “L’aventura a Egipte” que ja tenim penjada a l’aula de plàstica. Es tracta d’un dibuix que representa el rodatge d’una pel·lícula a Egipte amb els personatges disposats en relleu. Enhorabona pel treball en equip!

El concurs estava dividit en 3 categories: 1er-2n d’ESO, 3r- 4t d’ESO, Batxiller-Cicles formatius.

L’alumnat de 4t es va engrescar molt en la participació al concurs i varen presentar unes obres mereixedores de premi. Enhorabona a tots els participants i continuau dibuixant i treballant amb les arts plàstiques, ho feis molt bé!

Comparteix aquesta entrada