Habilitats socials, aniversari Maria Martínez, sortida al Ram i a la Granja Jovent.

El lloc de la UEECO comença a tenir una quantitat de continguts que fa por! A cada una de les novetats enllaçades hi ha moltes fotos, i ens interessa especialment que llegiu el text sobre habilitats socials.

Habilitats socials,

aniversari Maria Martínez,

sortida al Ram i

a la Granja Jovent.

 

Sembla mentida, però l’aula U.E.E.C.O. (antiga aula UECP) ja duu a prop de dos cursos en marxa. Durant aquest temps, una de les nostres curolles a l’hora de fer feina amb els nostres nins/es ha estat el treball de les HABILITATS SOCIALS  i la interacció amb els iguals i els majors.

Al llarg d’aquests quasi bé dos anys, hem duit a terme moltíssimes sessions d’habilitats socials que ara us volem mostrar i fer-vos amb elles partíceps d’aquestes experiències. Tal vegada us seran útils per treballar a les vostres cases o a les vostres aules.

Podreu observar que quasi bé en tot moment aquestes habilitats socials van dirigides al nostre dia a dia, als nostres conflictes a l’hora de respectar-nos., d’escoltar-nos, de saber quin és el nostre lloc i els dels altres. Podreu veure que continuam treballant a partir de panells de comunicació alternativa a partir de pictogrames i llenguatge bimodal pels nins/es que tenen poc llenguatge entenidor i de Programes Educatius personalitzats a partir sempre que ens és possible dels conflictes que van sorgint i de les normes comunes establertes.

És fonamental per a tots/es nosaltres partir dels nostres sentiments, dels nostres estats d’ànim. A nosaltres ens queda molt camí per recórrer i continuar reforçant les nostres relacions, les nostres pors, les nostres forces, els nostres sentiments i les nostres debilitats. Idò apa, a la feina!

Comparteix aquesta entrada