• vertical(0)

Graduació 4t ESO 2017-2018

Qui dia passa any empeny, ha arribat un altre any que ens toca despedir una nova generació de liceuers que prenen el vol cap a nous horitzons.

Ens toca acomiadar als nostres alumnes del darrer curs d’ESO. Un dia on les emocions es contradiuen, estem contents per que emprendran un nou camí, ple de noves experiències i a la vegada, la malenconia quan veim que han de partir, quan recordam les vivències que han viscut entre ells i les particulars de cadascun.

Malgrat ens costi tallar el cordó umbilical, i veure que han de marxar, també és guapo veure que ja s’han fet grans. És el moment en que es posa de manifest tot allò que els hi hem volgut transmetre des de que començaren infantil: a ser autònoms, independents, crítics, respectuosos amb els altres, i tantes coses que els han format com a persones que són.

Sempre, a l’hora de marxar ens queden coses pendents: alguna conversa que voldríem haver acabat, coses que podríem haver fet millor…els hi voldríem dir que sempre tot anirà bé i que allò que triïn segur que serà el millor, però equivocar-se també és aprendre, i es pot rectificar i canviar… La brúixola, que sempre hem donat com a record simbolitza la guia que poden seguir per anar fent el seu camí.

El que nosaltres vos volem desitjar a totes i tots és que arribeu a ser feliços i que vos sentiu realitzats amb allò que trieu, i que nosaltres serem aquí, que ens recordeu com a qui som, no pel que vos hem ensenyat.

Aquí vos deixam un recull de fotografies de l’acte (si clicau damunt la fotografia accedireu a l’àlbum complet)

Comparteix aquesta entrada