• vertical(20)

Final de trimestre

Benvolgudes famílies,

Anam camí de la quarta setmana de confinament i, durant aquest temps, un període d’aprenentatge per a tothom, hem intentat treure el millor de cada un/a per a fer front a les incerteses i a les malmeses condicions de convivència.

Sabem que a les vostres llars es viuen diverses situacions emocionals, laborals i de salut; diferents nivells d’atenció a l’aprenentatge dels vostres fills/es, de temps disponible per a fer-ho, múltiples nivells de connectivitat… Coneixem doncs les dificultats per les quals passeu i els grans esforços que realitzau diàriament per a què les/els més joves de casa estiguin en les millors condicions possibles i, en ocasions, fer d’aquest context una oportunitat de creixement.

Enhorabona per la feina que feis.

Des de l’escola, treballam intensament per a facilitar l’estada a casa i que l’aprenentatge pugui continuar. Per això, hem aguditzat el nostre enginy i cercam estratègies per a mantenir el vincle viu, facilitar l’accés als coneixements i cercar alternatives per a cada realitat.

Aquesta nova forma de comunicar-se no sempre és fàcil, pot generar dubtes en les persones i provocar canvis en les maneres de fer. Per això la comunicació entre els equips és constant, cosa que permet l’ajuda mútua, el treball cooperatiu i l’aprenentatge compartit.

Agraïm la comprensió que es manifestau, l’actitud constructiva amb què expressau les vostres propostes i la capacitat d’adaptació a les noves condicions.

Experimentam noves eines per mantenir una interacció constant, en tots els àmbits. Malgrat l’insistent esforç i que el temps que hi invertim és incalculable, ens motiva la finalitat del nostre treball, en un clima de col·laboració que reforça la cohesió del projecte.

L’evolució de l’estat d’alarma és impredictible encara i no podem transmetre seguretat però sí el nostre màxim compromís en la nostra tasca docent, en la cura responsable de les diferents particularitat i la comprensió per a la recerca d’alternatives i solucions.

En coordinació amb l’Administració treballam per a dibuixar entorn amables de relació i traslladar la màxima tranquil·litat per a fer front a aquests moments de durada limitada, al temps que planificam plan de compensació per a la tronada a la normalitat.

Us vàrem informar que aquesta setmana lliurarem les qualificacions de la segona avaluació. Serà l’acomiadament d’un trimestre atípic i el començament d’unes merescudes vacances. Dins les vostres possibilitats, és important que s’aprofiti aquest temps per a rebaixar el ritme de feines, relaxar les angoixes i tractar de gaudir de moments de lleure, amb activitats entretingudes per a compartir en família.

Com sabeu iniciarem el darrer trimestre el dia 20 d’Abril. Tot i que seguirem amb aquesta situació atípica, esperam recuperar la normalitat l’abans possible. Com és una situació canviant, sereu informats de qualsevol novetat que es pugui donar, com hem fet fins ara.

Us desitjam amor, alegria i que les panades d’enguany siguin les més bones que mai no heu fet.

L’EQUIP DOCENT

Comparteix aquesta entrada