• vertical(0)

Festa dels padrins 2018. Sense passat no hi futur

Si ens aturam a pensar que hem vengut a fer al món possiblement no trobem gaires respostes iguals, ni poguem contestar amb certesa ni convençuts. El que sí que sabem és perquè som aquí i com hi hem arribat. Dit de manera molt senzilla, nosaltres som aquí perquè els nostres pares ens dugueren al món i els nostres pares ho varen poder fer perquè els seus pares els varen tenir a ells. Tenim un present, un aquí i un ara gràcies a que hi va haver un abans, un moment en que dues persones es varen ajuntar i feren créixer una nova vida.

La història dels nostres pares i la dels nostres padrins és la que avui en dia ens dona la possibilitat de tenir una història a nosaltres i d’anar-la construint. El nostre passat és el que avui en dia ens dona el present; és el que fa que siguem com són, que caminem cap a un lloc i que ho volguem fer cap a un futur.

Cada padrí i cada padrina té una història molt important per contar. Tenim des de la història del padrí que somiava en arribar a ser enginyer; la padrina que va haver de deixar d’estudiar en ser nina i es convertí en una excepcional costurera; la padrina que encara recorda els anys més feliços de quan era nina o el padrí que mai va trobar res que l’apassionés però va viure amb intensitat cada moment de la seva vida. Són vides molt diferents, marcades per cada família, per cada història. Hi ha fills, néts, que poden continuar la història. D’altres l’han heretat i fan la seva pròpia. Però tenim ben clar que sense ells, sense els nostres padrins i padrines, nosaltres no seriem en aquest món. Però tenim ben clar que sense ells, sense els nostres padrins i padrines, nosaltres no seriem en aquest món. Per això diem que SENSE PASSAT NO HI HA FUTUR.

Sense vosaltres, padrins, no seriem qui som. Gràcies per tot.

Aquí vos deixam alguns audiovisuals i àlbum de fotografies perquè vegeu el moment tant màgic que se va viure ahir. (si clicau damunt la fotografia accedireu a l’àlbum complet)

 

Comparteix aquesta entrada