• vertical(20)

Escalfam motors per a carnaval!

Fa dies que a les aules de l’escola, als passadissos i a les àrees de relació es respira l’ambient de festa, de diversió i de creativitat.

Tota la comunitat educativa hi està implicada dissenyant els projectes de la disfressa, intercanviant trucs de com confeccionar els vestits, imaginant com interpretarem els nostres papers, fent comandes de material, planificant les tasques d’organització… 

Es tracta d’una festa que surt de les aules del centre, que es genera als capets del nostre alumnat, que l’equip docent reconverteix en aprenentatge compartit i en què les famílies tenen un paper importantíssim.

Una de les les fases més enriquidores del procés, es produeix quan l’escola s’obre de pint en ample i alumnat, personal del centre i famílies treballam cooperativament en l’elaboració dels vestits.
Aquí us podeu veure en acció.

Aprofitam per a recordar el programa de la propera setmana:

  • Dijous dia 13, lluirem les nostres disfresses fent una animada comparsa de la Mediterrània en què cada grup ens mostrarà un tast de tot allò que hem treballat durant aquests mesos de curs, dins el projecte de la comú. A partir de les 15:30, ens podreu seguir pel recorregut del carrer Balanguera i del carrer Cabana. En acabar, berenarem plegats al pati de l’escola.
  • Divendres dia 14, serà el torn de les heroïnes, els bruixots, els personatges fantàstics, les aventureres… vendrem tots/es de casa preparats per a continuar la festa. Aquest dia no cal dur berenar.
  • Dissabte dia 15, Es Liceu participa a la Rua de Marratxí. Prèviament, a les 13’00 feim una paella solidària a favor de la fundació Vicenç Ferrer a les instal·lacions de Son Caulelles.

Cada família haurà de dur el seu plat, coberts i tassons, a ser possible de reutilització.

Podeu passar per material per a comprar el vostre tiquet, fins dia 12 de febrer al preu de 5€.

Amb les famílies més atrevides, ens veurem a les 10’30h a les instal·lacions de Son Caulelles per anar decorant la carrossa que ens acompanyarà durant el recorregut.

Esteu totes i tots convidats a participar de la Rua i de la paella solidària!!!!
Qui només pugui participar de la desfilada, ens veurem a les 16’00h al Camí de ca n’Olesa (davant l’Escorxador de Marratxí) preparades per començar el recorregut a les 17’00h. 

Moltes gràcies i bona festa.

Comparteix aquesta entrada