• vertical(40)

Es recapta 792 € per la Fundació Vicente Ferrer

Els alumnes i les alumnes de 4t ESO aplicat han participat com cada any en el projecte ICAPE (Pla integral d’impuls de les capacitats emprenedores).

Enguany el projecte ha consistit en la creació d’una ONG, ESLA (Es Liceu amb Anantapur), amb l’objectiu de recaptar fons per al projecte de la Fundació Vicenç Ferrer per a la construcció de dues aules de reforç a la comunitat d’Andra Pradesh (Anantapur – la India). Aquest és un projecte intercooperatiu que promou la Unió de Cooperatives de Treball juntament amb totes les cooperatives d’ensenyament associades, entre elles Es Liceu.

Aquesta ONG ha recaptat un total de 792€ provinents de les aportacions obtingudes de la paella solidària que s’organitzà en motiu de la rua d’Es Liceu a Marratxí, el torneig de futbol organitzat a l’escola i les aportacions individuals dels alumnes.

El projecte ICAPE impulsat per la Conselleria d’ Economia, Hisenda i Innovació juntament amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, i l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears té com a objectiu implantar als centres educatius les competències i iniciatives emprenedores i fomentar iniciatives per a la inserció laboral autònoma, creativa, innovadora i responsable.

Una experiència ben interessant amb una també excelent finalitat social.

Enhorabona!!

vertical(40)
Comparteix aquesta entrada