• vertical(0)

Es Liceu també suma km per la fundació Vicente Ferrer

El passat dijous vàrem posar en marxa la macro cursa virtual solidària que la UCTAIB organitza a favor de la Fundació Vicente Ferrer.

La cursa consisteix en fer alguna activitat esportiva que ajudi a sumar i arribar simbòlicament a Anantapur, una localitat del sud de l’Índia on ens hem proposat finançar una nova escola i comprar bicicletes perquè els alumnes del voltant hi puguin anar. A la web de la cursa hi trobareu tota la informació per a apuntar-vos i també més informació sobre el projecte solidari.

Des de dijous a Es Liceu també estam contribuint a fer quilòmetres solidaris amb aportacions econòmiques i amb participació de les classe així com també el de preparar activitats lúdiques diferents que ajudaran a sumar km de manera més amena i divertida. Aquí en teniu un exemple amb aquest vídeo tutorial de balll que han preparat els alumnes de 5è i 6è d’EP:

I aquí teniu algun exemple de com els alumnes de Secundària han sumat km i contribuit a aconseguir, en el moment d’escriure aquest article, més de sis mil quilòmetres.

Comparteix aquesta entrada