• vertical(10)

Es Liceu solidari

ES LICEU, com a reconeguda cooperativa d’ensenyament, formam part de la unió de cooperatives i hi treballam activament en la seva sectorial d’escoles.

Aquesta feina ens facilita l’intercanvi d’experiències, compartir coneixements, optimitzar els recursos i ens cohesiona com a grup diferenciador amb visibilitat externa.

Una de les coses que ens reforça són els nostres trets d’identitat que defineixen els respectius projectes educatius de cada centre. Aquests principis destaquen la importància de la inclusió com a premissa en les relacions personals i la convivència, amb vocació de servei cap a la societat.

Independentment dels programes que desenvolupam a cada escola, hem unit esforços per a col·laborar amb la fundació Vicenç Ferrer en la seva tasca per la igualtat i la justícia social.

Des de la feina a l’aula, cada cooperativa proposa iniciatives amb caire de sensibilització i amb l’objectiu de recaptar doblers. La quantitat que poguem aconseguir entre totes, la destinarem a la construcció d’una escoles  de reforç  a  la comunitat d’Andhra Pradesh i la compra de bicicletes per als més joves.

ES LICEU canalitzam els nostres esforços a partir del projecte ICAPE que treballa l’alumnat d’economia de 4t d’ESO. El grup, liderat

 per na Marilena, s’ha constituït en una cooperativa sense ànim de lucre amb la finalitat de donar a conèixer la tasca de la fundació Vicenç Ferrer i col·laborar en la recaptació de doblers.

Us avançam el programa d’activitats que han elaborat i per a què comptam amb la confiança que, com a membres de la comunitat educativa, sempre heu depositat en les nostres propostes.

vertical(0)
Comparteix aquesta entrada