• vertical(0)

Es Liceu és guardonat com a centre Ecoambiental

Un dels trets d’identitat del centre i aspecte de treball transversal és l’estima i la cura del medi ambient.

Des de l’any 2004 la Conselleria de Medi Ambient i la Conselleria d’Educació i Cultura varen posar en funcionament el Programa Centres Ecoambientals, amb la finalitat d’impulsar l’educació ambiental en la vida dels centres educatius de les Illes Balears. La proposta implica donar suport als centres educatius per dissenyar plans de treball relacionats amb el medi ambient i que aquests estiguin integrats en els seus currículums i plans d’estudi.

El repte que es planteja és fer una passa decidida vers la sostenibilitat. Per això, es presenta aquesta convocatòria per incrementar els recursos informatius, formatius i educatius dels centres amb la finalitat d’aconseguir fer-hi millores ambientals visibles, mesurables i comparables.

Enguany, som un dels centres la tasca mediambiental del qual ha estat reconeguda per la Conselleria.

És un premi a l’esforç i a la feina diària que ens indica que anam en bon camí i ens estimula en la recerca de propostes que ens facilitin conviure en un món millor.

És, també i com no pot ser d’una altra manera un guardó fruit de la feina conjunta de tots i totes els agents educatius que conformam la comunitat educativa.

Notícia a la web de la CAIB

Memòria del projecte mediambiental

Enhorabona

Comparteix aquesta entrada