• vertical(30)

Encetam el curs 2021-22

Estimada comunitat educativa

Deixam enrere un cicle vacacional i encetam un nou curs escolar. Aquesta tornada marca també el ritme de casa i l’inici de la quotidanietat de la societat.

Al centre conflueixen diferents realitats i la relació entre escola i família esdevé cabdal per a aconseguir els objectius que pretenem en l’educació de les nostres filles i fills.

Educar és alguna cosa més que acumular coneixements… es tracta de projectar l’alumnat en el futur, com a agents actius de la societat.

La nostra feina se centra en estimular les expectatives de creixement i fomentar la motivació, amb el plaer per a l’aprenentatge.

Treballam amb l’errada com a possibilitat de creixement, donant significativitat a allò après. Un aprenentatge actiu que cerca la consciència del que treballam, amb el desenvolupament emocional adient per al creixement integral de les persones.

Aquests propòsits s’emmarquen dins el context sanitari que tothom coneix i que ens conniva a mantenir les mesures de seguretat, distanciament i ús de mascareta.

Les mesures que el centre ha dissenyat per a què es produeixi una convivència segura, les podeu consultar al pla de contingència.

Aquí podreu veure algunes imatges de la il·lusió viscuda durant la jornada d’avui, en què les persones protagonistes tornau a omplir de vida l’escola.

Comptam amb la vostra participació i amb la confiança que dipositau en el projecte compartit per a superar un any exitós.

Benvingudes a ES LICEU 

L’EQUIP DIRECTIU

Comparteix aquesta entrada