• vertical(0)

En Gorka Tejada de 6è A ha guanyat el 2n premi del concurs del millor ciclista infantil de Marratxí

Dia 21 de març de 2016, organitzat per la policia local i protecció civil, s’ha celebrat el 14è campionat per a triar el millor ciclista infantil entre estudiants de 5è i 6è de tots el centres educatius de Marratxí. Després de superar una primer fase de proves de coneixements, les dues millor notes de cada centre s’han trobat al quarter de la policia local per dur a terme una altra prova escrita i una altra de bocicleta, així 62 alumnes de les escoles de Marratxí han posat en pràctica les seves habilitats i respecte per les normes de trànsit.

Es Liceu, en aquesta ocasió ha estat representat per: Marc Gistau Arroyo i Ana Maria Castilla Torres de 5èA, Núria Forns Morlà i Lluís Vàzquez Carrió de 5èB, Gorka Tejada Izquierdo i Inés Marí de Diego de 6èB i Nereida Peña García i Diego Isern Carles de 6èB.

Per ordre de puntuació, han resultat guanyadors Toni Ortiz, del CEIP Costa i Llobera; Gorka Tejada, C.C.Es Liceu i Miquel Bibiloni, també del CEIP Costa i Llobera.Tots els participants han rebut una bossa amb obsequis, els tres guanyadors també un siurell cadascun i els dos primers un vol en avioneta i un lot de productes d’informàtica.

Comparteix aquesta entrada