Els colors de la Tardor

Aquests dies seguim donant continuïtat al projecte de la tardor, enllaçat amb la darrera publicació amb la qual vàrem treballar amb les fruites típiques d’aquesta època.

Les magranes ens varen obrir camí; ara ens hem fixat amb els canvis que es produeixen en els arbres durant la tardor. Què els hi ha passat? Per què els cauen les fulles? Per què les seves fulles canvien de color? Tots aquests dubtes han motivat la curiositat dels infants i entre tots hem intentat buscar les respostes.

Hem descobert que tal com els nostres infants s’adapten als canvis que es troben al llarg de les seves diferents etapes evolutives, els arbres s’adapten a les diferents condicions meteorològiques i climàtiques que marquen el pas del temps. Si clicau aquí podreu accedir a un article ben interessant on trobareu resposta a moltes d’aquestes preguntes.

Els arbres amb l’arribada de la tardor comencen a hivernar, i a nosaltres ens han inspirat noves activitats creatives. Veureu com hem donat color a les fulles que el vent fa caure i amb elles hem elaborat un mòbil que ens ambienta donant entrada a la tardor a les nostres aules.

A les següents fotografies veureu que bé ens han quedat. Si clicau a damunt la del vostre grup podreu veure el procés d’elaboració que hem seguit amb els infants.

Na Dàmaris Gelabert té una cançó que ens ha estat acompanyant al llarg de tots aquests dies. La vos deixam aquí també per a què la pugueu escoltar a casa amb els infants.

I recordau: «Les fulles canvien de color quan arriba la tardor»

Clica la imatge per a accedir a l’àlbum de les GENETES
Clica la imatge per a accedir a l’àlbum dels FERRERETS
Clica la imatge per a accedir a l’àlbum de les MILANES
Comparteix aquesta entrada