El proper divendres, 20 d’abril, II jornada intercooperativa esportiva de Corfbol

Aquesta informació també la trobareu a la web de la Unió de Cooperatives.

El proper divendres 20 d’abril celebrarem la II DIADA ESCOLAR INTERCOOPERATIVA DE CORFBOL, amb seu a la Cooperativa Es Liceu i a les instal•lacions del Poliesportiu Sa Cabana d’es Pont D’Inca. Es tracta d’un esport alternatiu mixt, actualment només existeix la federació catalana (a tot l’estat no hi ha cap altra federació), amb moltes possibilitats educatives, ja que fomenta el joc en equip, la igualtat de gènere, la solidaritat, la participació oberta… No hi ha una especialització tàctica i tots els participants poden participar independentment de la seva condició física i nivell. És per això que el grup EFCOOP (format per mestres especialistes en Educació Física de les diferents cooperatives d’ensenyament) hem acordat desenvolupar propostes didàctiques als nostres centres. Va ésser un esport de demostració als jocs olímpics 1920 i 1928 i està reconegut pel Comitè Olímpic Internacional.

PROGRAMA

Dia : divendres 20 d’abril de 2012

Participants: Entre 250 i 270 alumnes de les cooperatives Aula Balear, CIDE, Es Liceu i Mata de Jonc… i 20 professors/res

Horari: Entre les 10 h. i les 13.00 h.

BREU EXPLICACIÓ

Organitzarem equips mixtes format per alumnat de les diferents cooperatives de 8 o 9 jugadors/es i durant la diada jugaran a quatre espais diferents:

- Partidets de Corfbol. (3 espais)

- Jocs de “balon-torre” amb regles de Corfbol. (3 espais)

- Jocs de Kinbol. (3 espais)

- Reptes cooperatius (3 espais). En aquesta zona no hauran d’enfrontar-se a ningú, sinó que els dos grups de 8 alumnes en formaran un de 16 que tendrà l’objectiu de superar un repte proposat pels mestres. Serà necessari establir comunicació i cooperació amb alumnes que no coneixen.

Aquesta II jornada de Corfbol, ha estat possible per l’empenta donada per els membres de EFCOOP i el suport i patrocini de l’Obra Cultural Balear i el Consell de Mallorca. L’horari de la jornada serà de les 10,00 a les 13,00 hores a les instal•lacions esportives de Sa Cabana (Pont D’Inca).

Per més informació:

Coordinació de les jornades

KIKO LÓPEZ Director Primària Es Liceu

971600986

klopez@esliceu.com

ENRIC POZO MAS

President de la Sectorial d’ensenyament de la Unió de cooperatives .

Mòbil 667 73 46 34

ensenyament@uctaib.coop

Comparteix aquesta entrada