El poema del mes. Presentació del curs 2014-2015

marDes del Departament de Llengua de Secundària, i des del Projecte de Foment de la lecturavos convidam a seguir la nostra secció “El poema del mes“, que potser alguns recordareu d’anys anteriors.

En aquest curs 2014-2015, el Tema transversal de l’escola és EL MAR, per això hem pensat que la nostra secció recollirà poemes relacionats amb aquest tema, tan lligat a la poesia, a les cançons i a la literatura en general. Durant un mes, un poema serà el protagonista de la secció, i així, des de les aules, des de casa, des d’allà on sigui, segur que trobarem un moment per llegir-lo i comentar-ne allò que més ens commou. La selecció del poema de cada mes es farà amb la participació del membres de l’Assemblea i del Claustre del centre, als qui hem convidat a enviar un poema relacionat amb la mar, que els agradi especialment, i que vulguin compartir amb tota la comunitat educativa. 

Esperam i volem que aquesta secció sigui també,i sobretot, un recurs més per utilitzar a les nostres classes, amb el qual els nostres alumnes, des de la lectura, podran arribar allà on les paraules els portin.

Departament de Llengua.

Comparteix aquesta entrada