• vertical(0)

El Pla TAC també pels petits

tauletes noticiaUs recordam que tenim en marxa, gràcies a les vostres aportacions, les nostres i l’esforç de tots i totes, el Pla TAC.

Com us contam a la pàgina, aquest curs ja s’estén a tots els cursos des de 4rt de Primària a 4rt d’ESO. Els grups de FP disposen de portàtils o sobretaules, un per alumne, des de sempre.

Tenim 3 línies de fibra òptica de 100 Mbps de baixada i 30 Mbps de pujada, etc.

Però la present notícia és per mostrar-vos un àlbum de fotos que en Josep i en Ruben han preparat, on podeu veure als alumnes de tercer de Primària amb les tauletes. Be, amb els miniportàtils tàctils, millor dit, perquè porten teclat i ratolí, i poden actuar com a miniportàtils, o com a tauleta.

A poc a poc, anem localitzant nous recursos, i hem vençut, amb la col·laboració dels alumnes de Formació Professional Bàsica, algun problema tècnic de manca d’espai.

Els professors localitzen recursos i a poc a poc els alumnes els van provant. No és fàcil perquè els professors han d’instal·lar les Apps remotament a totes les tauletes a la vegada, i quan localitzes un bon recurs, necessites uns dies per a què estigui disponible, però la santa paciència dels profes, dels alumnes de Primària i, com déiem, l’ajut dels alumnes de FP Bàsica, ho fan possible.

Pitjant a la imatge també podeu veure les fotos.

Comparteix aquesta entrada