El Parlament de les Illes Balears dóna suport a l’Any Internacional de les cooperatives 2012.

Avui matí , al Parlament de les Illes Balears a la unanimitat de tots els grups parlamentaris s’ha aprovat la Declaració institucional del Parlament de les Illes Balears amb motiu de la celebració de l’any internacional de les cooperatives.

Ho podeu llegir a la web de la Unió de Cooperatives.

A l’acte han assistits representants de les cooperatives de treball, UCTAIB, i de les cooperatives agroalimentàries de les Illes Balears. En representació de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears, que engloba entre d’altres, les anteriors organitzacions va assistir la Sra Malena Riudavets com a presidenta i la Sra Jerònima Bonafé com a vicepresidenta de la Federació.

El plenari ha manifestat la seva voluntat de col·laborar i donar suport a les activitats de promoció del cooperativisme que s’impulsin a la nostra comunitat autònoma durant el 2012, any internacional de les cooperatives. També s’ha aprovat per millorar i ampliar les eines i recursos a l’abast de les administracions públiques per donar conèixer la fórmula cooperativa a les persones emprenedores

Podeu veure un àlbum de fotografies aquí.

 

 

Comparteix aquesta entrada