EL lloc web de Segon cicle ple de novetats!

museu de fangAl site de Segon cicle de Primària (Menú principal, Estudis, Primària, Menú lateral dret), hi trobareu totes aquestes cròniques, però amb extensíssims àlbums de fotos.

  • Per fer fang, necessitam AIGUA i terra entre d’altres coses més a haver de fer perquè ens surti una bona peça de museu! A continuació podeu veure de quina manera intentàrem fer un siurell i com va ser la nostra visita al museu de fang que tenim aquí a Marratxí.
  • DES DE TIRME HA VENGUT NA MARGA HA EXPLICAR-NOS MOLTÍSSIMES COSES SOBRE EL TRACTAMENT DELS RESIDUS TANT A CASA COM A L’ESCOLA. “EL TWISTER DELS RESIDUS” HA ESTAT DIVERTIDÍSSIM IENS HA SERVIT PER REFORÇAR TOT EL QUE HAVÍEM APRÈS DE MANERA LÚDICA!
  • Si entrau al lloc web d’educació física al Liceu podreu saber molt més d’aquesta iniciativa: https://sites.google.com/a/esliceu.com/el-lloc-d-educacio-fisica/iniciacio-al-judo
  • L’altre dia, estrenàrem els ordinadors de 4rt de Primària, seguint el que tenim previst al nostre Pla TAC , que ja coneixeu, i del qual us hem mantingut informats, hem fet reuinions, etc. A partir d’ara, tenim també la finestra al món de la Informació i la Comunicació sota el nou paradigma que ha obert Internet i la competència digital.
Comparteix aquesta entrada