El grup d’FPB II d’Informàtica hem creat cooperativament una proposta per a la portada de la revista Còdol

Procés creatiu.
Proposta de Portada revista CÒDOL.

codol

Pitjau a la imatge per veure-la en gros

El grup d’FPBII d’Informàtica hem decidit participar de l’oferiment de la Sectorial de cooperatives d’ensenyança per a contribuir amb la nostra idea per a cobrir la portada de la revista CÒDOL.
Vàrem decidir fer una feina en equip mitjançant el treball cooperatiu motivat pel nostre tutor, Fèlix Coll.
En primer lloc vam fer un joc per tal de facilitar la fluïdesa d’idees i generar un ambient positiu i motivador. Gràcies a això vàrem aconseguir obrir la nostra ment i riure i passar una bona estona.
Una vegada finalitzada aquesta part vàrem donar pas a una pluja d’idees individual. Per tant, ens vàrem seure cadascun de nosaltres amb dues targetes de colors, on les vàrem escriure. Aquestes havien d’estar relacionades amb el món del cooperativisme des d’un punt de vista subjectiu.
Posteriorment vàrem tenir cinc minuts per passejar per la classe i explicar a cada un dels companys que anàvem trobant les nostres dues idees.
Finalitzat aquest procés vàrem col·locar totes les targetes de colors a la pissarra i amb gomets de colors vàrem votar les que consideràvem que eren les millors idees.
Per acabar vàrem fer una recerca de portades de diferents tipus de revistes per tal d’investigar quines d’aquelles característiques estaven de moda i resultaven més atractives avui en dia. Per tant, el grup va decidir emprar colors fluor i el dibuix com a nucli de la portada.
Una vegada acabat tot aquest procés ens va sortir com a idea principal la paraula arbre. Un arbre està compost de diverses branques diferents però a totes aquestes les uneix un únic tronc. La portada està feta mitjançant capes. L’arbre ens va quedar de color negre però conté punts de color blanc que representen estels i envolten unes mans que contenen un món en forma de cor. Aquest conjunt d’estels formen un mateix cel que també envolta el món, i ens dóna la idea  que tot depèn de tot i que tots necessitam cooperar per una mateixa comesa.

Alumnes d’FPBII d’informàtica.
codol2Beatriz Mejias
Jose Miguel Mulet
Xavi Morales
Toni Cano
Javier Carralcázar
Comparteix aquesta entrada