El departament de Ciències Socials, surt al carrer !!!!

Sembla com si ens haguéssim posat d’acord tots. Cada un dels cursos d’ESO, en concret a les àrees de Geografia i Història hem organitzat sortides curriculars a diferents indrets.

Els de 1r d’ESO anàrem a veure “in situ” com vivien els nostres avantpassats de l’època talaiòtica. Visitàrem el Pobla de Son Fornés i també el seu centre d’interpretació.

Vos adjuntem algunes de les fotografies d’aquesta sortida a SON FORNÉS

 

Els de 2n d’ESO gaudírem d’una sortida ben peculiar. Coneixérem l’estil gòtic dins Santa Eulàlia i al mateix temps poguérem pujar a “l’esquena“ d’aquesta edificació gòtica i fins i tot poder gaudir d’unes esplèndides vistes des del campanar. Mentre un grup estava a Santa Eulàlia, l’altre gaudíem de la basílica de Sant Francesc de Palma.

Vos adjuntem algunes de les fotografies d’aquesta sortida a SANTA EULÀLIA

 

I que feren els de 3r d’ESO? Idò recuperàrem una sortida amb bus per totes les zones de Palma amb l’objectiu de conèixer com és la morfologia, els plànols i les funcions de les distintes barriades de Palma. Casc antic, eixample, perifèria, Son Vida, Son Gotleu, Son Ferriol, Son Banya, etc… foren alguns dels indrets visitats.

Vos adjuntem algunes de les fotografies d’aquesta sortida a la MORFOLOGIA DE CIUTAT DE PALMA

 

Finalment els de 4t d’ESO, com estan treballant les distintes expressions artístiques del segle XIX i inicis del XX, que millor que conèixer la realitat modernista de la nostra ciutat. A vegades estam a ca nostra i no coneixem les meravelles que tenim al davant.

Vos adjuntem algunes de les fotografies d’aquesta sortida del MODERNISME A PALMA

Comparteix aquesta entrada