El Club de lectura de Secundària

Seguint amb la tradició dels darrers anys al Departament de Llengua, tornam a constituir un Club de Lectura pel nou curs, 2013-2014.

 El Departament de Llengua ha pogut mantenir aquesta tradició del Club de Lectura, gràcies a l’interès d’un grup d’alumnes de 4t, com sempre deim, “d’aquests que llegeixen perquè volen”. Els podeu veure a la foto (en falten un parell que en aquell moment s’havien despistat), i els seus noms són:

 Naomí Pacheco, Marc Catasús, Tomeu Mesquida, Clàudia Matamalas, Esther Font, Susana Hurtado, Fernando Blesa, Maria Morey, Àlex Alonso, Elena Pascual, Benjamín Gallego, Alfonso Martín, Jonathan Delgado ,Eugenio Cuesta i Bernat Guardiola.

 Aquest dimecres, 16 d’octubre, ens hem reunit per tal de constituir el nou Club, l’objectiu del qual no és un altre que llegir i parlar d’allò que llegim: sense presses i sense pressions. Cada cop que acabem un llibre farem una tertúlia per intercanviar les nostres opinions i les nostres sensacions com a lectors.

 A la reunió d’ahir, després de parlar de les propostes que hi havia com a primera lectura del Club, ens decidírem per una novel·la que ja és un “clàssic”: El vigilant en el camp de sègol, de J.D. Salinger (editada en els anys 40 del segle XX). Bé, ara esperarem a tenir els llibres, llegirem, i, quan facem la nostra tertúlia, vos n’informarem puntualment i vos traslladarem les nostres conclusions.

 Aprofitam la nostra presentació d’avui per agrair el recolzament de la Direcció i de la Gerència del centre, i també, com sempre, la col·laboració de l’Amipa de la nostra escola i de la Biblioteca que, amb la seva aportació econòmica, faran possible que els alumnes del Club puguin disposar dels llibres gratuïtament.

 Fins aviat.

Josefina Manchado.


També podeu veure la notícia a Divertits 21

Comparteix aquesta entrada