Quasi 1000 persones de les cooperatives d’Ensenyament celebren el dia Mundial del Teatre.

El dia 27 de març, les cooperatives d’ensenyament i el grup intercooperatiu TEATRECOOP celebraren el Dia Mundial del Teatre, fent un cercaviles cooperatiu on participaren quasi un miler de persones pels  carrers de Palma.

Hi va haver  batucades , malabars i moltíssims de pallassos fent renou i demostrant que el teatre  forma part dels nostres trets d’identitat.

Per més informació pitjau aquest enllaç

Salut i  Molta Merda !!!

 

 

Aquest és el cartell guanyador del Dia Mundial del Teatre que ha dissenyat l’Aula Balear.

 

 

 

 

 

Missatge de l’actor nord-americà John Malkovich en el Dia Mundial del Teatre

“L’Institut Internacional del Teatre-ITI de la UNESCO m’ha honrat amb la seva petició de realitzar aquest missatge en la commemoració del 50 aniversari del Dia Mundial del Teatre. Vaig a dirigir aquestes breus consideracions als meus companys del teatre, els meus pares i camarades.
Que el seu treball sigui convincent i original. Que sigui profund, commovedor, reflexiu i únic. Que ens ajudi a reflectir la qüestió del que significa ser humà i que aquest reflex sigui guiat pel cor, la sinceritat, el candor i la gràcia. Que superin la adversitat, la censura, la pobresa i el nihilisme, cosa a la qual, certament, molts de vostès estan obligats a afrontar. Que siguin beneïts amb el talent i el rigor necessaris per a ensenyar-los com batega el cor humà en tota la seva complexitat, així com amb la humilitat i curiositat necessàries per fer-ne l’obra de la seva vida. I que sigui el millor de vosaltres – ja que serà el millor de vosaltres, i tot i així, es donarà només en els moments més singulars i breus – el que aconsegueixi emmarcar aquesta que és la pregunta més bàsica de totes: “Com vivim?”
Bona Sort! “.

 

 

 

 

Comparteix aquesta entrada