• vertical(0)

Dia Mundial del cooperativisme a Menorca

Ho podeu veure a la pàgina web de la Unió de Cooperatives de les Illes Balears, juntament amb un bon grapat de fotografies:

Amb la presència del Conseller Treball, Comerç i Indústria, el Sr. Iago Negueruela i Vázquez, de la vicepresidenta del Consell Insular de Menorca, Sra. Susana Mora Humbert; la secretaria general Montse Berini e la conselleria de Treball i la Directora General de Treball i economia Social na Isabel Castro el Tinent Batle de Recursos i mobilitat de l’Ajuntament de Maó, el Sr. Rafael Muñoz Campos i el regidor Regidor de Policia, Brigada i Recursos Humans Arturo Pons Reurer de l’ajuntament d’Alaior i de la Presidenta de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears, la Sra. Malena Riudavets Suárez, el 9 i 10 d’octubre a Maó i Alaior s’han desenvolupat unes jornades on el cooperativisme de les Illes Balears han centrat tota la seva atenció en debatre el model cooperatiu com alternativa de treball estable i sous dignes i arrelat al territori .

La força de les empreses cooperatives esta en les persones i no en el capital i al llarg d’aquesta crisi son les empreses que menys llocs de feina han perdut.

 

Comparteix aquesta entrada