• vertical(0)

Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones

És habitual que l’escola treballi la igualtat, la tolerància i l’empatia com a valors transversals a les nostres aules. Quan arriba una data com aquesta, Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, la solem aprofitar per a reforçar aquesta tasca i fer-ne la transferència a la societat en què convivim.

Malauradament, l’atzar fa que aquest moment coincideixi amb un succés d’aquells que no haurien de passar mai i que, ara, ens ha tocat d’aprop. 

La nostra web simbolitza el suport que volem transmetre a la família agredida i a totes les persones que es troben en situació de risc i condicionades per alguns clixés del patriarcat de què, en ocasions, podem arribar a ser còmplices per omissió.

Enllaçam també un escrit que ha fet en Miquel Àngel Lladó (antic pare de l’escola) que ens ha semblat molt adequat i apropiat, una abraçada Miquel Àngel!

A més a més, del treball que durant aquesta setmana realitzarem a les aules, divendres a les 10:30h. farem la lectura del manifest del moviment FEMINISME A L’ESCOLA a què ens hem adherit.

Si clicau damunt la imatge accedireu a l’àlbum de fotografies
Comparteix aquesta entrada