• vertical(20)

Desescalada

Estimades famílies,

Desitjam que us trobeu bé de salut i que hàgiu reconvertit les condicions de confinament en situacions de convivència diferents i també enriquidores.

Durant aquest temps, des de direcció i amb l’ajut dels diferents equips docents, hem ajustat l’aprenentatge i les comunicacions i hem aconseguit compartir propostes interessants, al mateix temps que hem pres algunes mesures per a compensar les situacions més desafavorides. Hem donat alternatives a les impossibilitats d’accés als dispositius informàtics, d’altres dificultats d’atenció i de seguiment i en coordinació amb l’Ajuntament de Marratxí hem solucionat els problemes de connectivitat.

El centre ha treballat per resoldre la devolució dels rebuts per prestació de serveis que teníem amb vosaltres i coordinat amb Conselleria s’han mantingut els ajuts per alimentació.

Totes aquestes mesures han estat presses per resoldre necessitats compartides per nosaltres i l’AMIPA que segueix fent una tasca de vital importància en aquests moments de crisi.

Com us vàrem avançar en el darrer comunicat, els equips docents us estan fent arribar les modificacions que han requerit els nostres programes educatius, prioritzant uns determinats continguts i revisant els seus criteris d’avaluació.

En els darrers dies se succeeixen algunes notícies esperançadores que comencen a facilitar obertures a les limitacions amb què vivim.

Una d’aquestes esperades informacions són les que fan referència a les fases de desescalada i les repercussions en l’àmbit educatiu.

A l’enllaç anterior podreu comprovar quines són les línies d’actuació que hi ha en procés de valoració. Encara no podem donar aquestes directrius com a definitives. Durant els propers dies, s’han de concretar en unes instruccions més específiques i, posteriorment,  cal gestionar els aspectes organitzatius respectant l’autonomia de centre i la realitat de la nostra comunitat educativa. 

Us mantindrem informades de les novetats i dels aspectes operatius del possible retorn parcial a les aules.

Ànims a tothom.

Comparteix aquesta entrada