• y90

Descansa en pau, Tomeu

tpPermeti el lector que aquest webmaster s’endinsi dins els seus propis records. Conegué en Tomeu Picornell per mor d’amics comuns als 15 o 16 anys… i basti dir que en férem algunes de bones, sense entrar en detall…

I ens tornàrem a trobar als quasi 30 a Es Liceu, professors tots dos. En  Tomeu va ser professor de Secundària bastants anys a la nostra escola; “de lletres”, o “d’humanitats”, en llenguatge més modern. De les dues coses en tenia molta en Tomeu.

A Es Liceu, dècades abans del Moodle, ja fabricaven amb Xavier Seguí els seus propis “Textos d’Ética pel Debat”, que un servidor va tenir ocasió de fer servir.

I anys després es va dedicar plenament a la lletra, publicant els seus gens dòcils escrits a diferents diaris, i també a les xarxes socials.

Un escriptor i persona sencera, honrada i, encara que ocupés alguns anys un càrrec polític, no tenia manies en dir el que s’ha de dir, quan s’ha de dir, i a qui s’hagi de dir.

La malaltia del segle XXI se l’ha emportat als 52 anys. Descansa Tomeu. T’ho mereixes.

Escriviu “Tomeu Picornell” a Google i obtindreu això (i podeu anar pitjant el “Següent”): https://www.google.es/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=tomeu%20picornell&es_th=1

 

Comparteix aquesta entrada